سفارش تبلیغ
صبا ویژن
درباره ما
جستجو

مطالب پیشین
آرشیو مطالب
لوگوی دوستان
ابزار و قالب وبلاگ
وصیت شهدا
وصیت شهدا
کاربردی
ابر برچسب ها

ارتباط دعا

اگر همه بندگان خدا اهل توبه نباشند؛ ولیکن بعضى از مؤمنین به تنهایى ــ که از اهل اخلاص و مودّت حقیقی مى‌باشند ــ علاوه بر دعا و توبه براى خود؛ برای دیگران نیز توبه انجام دهد، و دعا و طلب مغفرت از براى همه مؤمنین نماید، چنین دعا و توبه‌اى چند فایده دارد:

1- اگر چنین دعا و توبه‌اى موجب تعجیل در زمان فرج نشود که یک مرتبه وقت آن سر آمده و فرج واقع شود، در این صورت امید است که این نوع دعا و توبه وسیله تخفیف در طول زمان تأخیر شود، که اگر مثلا دوران آن صد سال بود؛ چند سالش کم شود.

2- هرگاه بعضى از دوستان از براى همه برادران دینى ــ از احیاء و اموات آنها ــ از گناهى که سبب تأخیر فرج شده است، توبه و طلب مغفرت نمودند، و با این حال دعا کردند، به مقتضاى آنچه خداوند وعده اجابت دعا به هر یک از بندگان ــ خصوصاً دعاى در حقّ غیر ــ فرموده، پس امید است که در اثر استجابت این دعا همه مؤمنین از براى توبه و دعا در امر فرج توفیق یابند، خصوصاً اگر در دعایش بر این وجه قید نماید که از خداوند طلب کند: آنچه وسیله تعجیل در فرج است میسّر و فراهم نماید . ادامه مطلب...



      

انسان

پس هر کس طبق رضاى من عمل کند سه خصلت بدو دهم : شکرى که آلوده به جهل نباشد، و ذکرى که با نسیان همراه نباشد، و محبتى که محبت خلق را بر آن رجحان ندهد.

 در زمره پرسشهاى خداوند در معراج از رسول خدا صلى الله علیه و آله و سلم آمده است : ((اى احمد! آیا مى دانى که عیش گواراتر، و کدام حیات باقى تر است ؟)).ادامه مطلب...



      

تنبیه کودک

خیلی وقتا که یک کارایی انجام می‏دم با اخم و بداخلاقی مامان و بابا روبرو می‏شم اما نمی‏دونم برای چی؟ اونها فقط گاهی به من میگن این کارو نکن، یا این کار بده، هیچ وقت نمی‏گن چرا؟ حتی خیلی وقتا من رو به خاطر کارایی که نمی‏دونم چرا نباید انجام بدم می‏زنن. خیلی وقتا جلوی دیگران آبروم رو می‏برن.ادامه مطلب...



      

میلاد امام مهدی ( عج )

یارى حضرت قائم(علیه‌السلام) با امر به معروف و نهى از منکر

 امر به معروف و نهى از منکر است، یکی از راههای یاری رسانی به حضرت ولی عصر(عج) است و این نوع؛ نصرت و یارى کاملى نسبت به وجود مبارک ایشان است، بواسطه آن که هرگاه امر به معروف و نهى از منکر با شرایط مقررّه آن واقع شود؛ آثار زیادى چه از نظر ظاهرى و چه از نظر باطنى از آن ظاهر مى‌شود . ادامه مطلب...



      

خدا ،انسان ،تقوا ،خودسازی

مؤمن با کسب صفت تقوا؛ با چند عنوان، امام زمان(علیه‌السلام) را نصرت و یارى مى‌نماید، که در هر کدام نفعى است نسبت به وجود مبارک امام در همه جهاتى که بیان می‌کنیم.

 

1- از بزرگترین و مهمترین امورى که آن حضرت از جانب خداوند جلّ شأنه دارند؛ هدایت بندگان و ارشاد آنها بسوى خیر و صلاح است، تا آن که در طریق حقّ ثابت قدم بوده و از اهل آن بشوند.

پس هر گاه انسان یک نفر از بندگان را هدایت و ارشاد کند تا آن که از اهل خیر و صلاح شود، اگر چه در واقع؛ رسیدن او به درجه و رتبه صلاح از افاضه خود ایشان از جانب خداوند جلّ شأنه مى‌باشد، لکن به همان مرتبه ظاهرى که انسان در هدایت او وسیله شده است؛ امام را یارى کرده است، و در این امر فرقى نمى‌کند که انسان دیگرى را ارشاد و هدایت به صلاح و تقوا نماید یا خودش را اصلاح نموده و با تقوا شود، پس خود او هم یکى از آنهایی است که امام باید او را به خیر و صلاح هدایت و ارشاد فرمایند . ادامه مطلب...



      

امام زمان(عج)

 

حکومت جهانى موعود را از دو منظر مى‏توان مطالعه کرد:

1. به عنوان آرمانى دور دست که باید در انتظار تحقق آن باشیم، که در آن صورت، هیچ تأثیرى در واقعیت‏هاى موجود جامعه ندارد.

2. به عنوان الگویى واقعى براى سامان بخشى به وضع موجود و هدف معینى که توان جهت بخشى به حرکت‏هاى اجتماعى ما را دارد، اگر چه تحقق کامل آن در زمان حضرت بقیة الله صورت مى‏گیرد.ادامه مطلب...



      

  ? یک گروه از دانشجویان دختر غیرمسلمان به دعوت همتایان مسلمان خود یک روز را صرف یادگیری مبانی اسلام کرده و با انتخاب پوشش اسلامی و حجاب تلاش کردند آگاهی و درک خود را از حس مسلمانان زمانی که حجاب بر سر می‌‎گذارند درک کنند.

 به نقل از نشریه دانشگاه آلاباما در بیرمنگهام رویداد " یک روز با حجاب" از سوی انجمن اسلامی مسلمانان دانشگاه آلاباما در بیرمنگهام در طول هفته آگاهی درباره اسلام برگزار شد.

دانشجویان غیر مسلمان حجاب را به سبک مسلمانان پوشیده و در تمام بحثهایی که درباره اسلام برگزار شد شرکت کردند تا درک خود را از این دین آسمانی ارتقاء دهند.

فرح بات از جمله برگزارکنندگان این رویداد گفت: هدف اصلی نه تنها آگاهی درباره اسلام بلکه رفع باورهای نادرست دانشجویان درباره زنان محجه مسلمان است.

وی افزود: در میان باورهای نادرستی که درباره زنان مسلمان وجود دارد این است که زنان مورد ستم قرار گرفته و مجبور به پوشیدن حجاب می شوند، این درحالی است که قرآن به مسلمانان امر کرده است خود را از عموم بپوشانند، حجاب دستور صریح خداوند است.

این دانشجوی محجبه و مسلمان گفت: زنان مسلمان به جای اینکه احساس سرکوبی داشته باشند می دانند که پوشش حجاب احساسی کاملا متفاوت را در آنها ایجاد می کند، اعتقاد داریم اگر زنی یک روز حجاب را امتحان کند احساس آزادی بیشتری می کند و قضاوتی توسط دیگران از وی می شود به ذهن و شخصیت وی باز می گردد نه مسائل ظاهری را در بر نمی گیرد.

ارین گوکل از دانشجویان رشته پرستاری در این گردهمایی گفت: درحالی حجاب بر سر دارد احساس مسئولیت می کنم که درست رفتار کنم. نمی خواهم به افرادی که چنین پوششی را برگزیده اند بی احترامی کنم. آنها هم هنگام داشتن این پوشش مسئولیتی برعهده دارند.

وی گفت: هنگامی که در طول روز با پرشسهای متعصبانه ای درباره علت این پوشش رو به رو شدم پاسخ دادم که من در حال یادگیری یک تجربه هستند و یادیگری چشم اندازهای دیگر با هیچ اصولی منافات ندارد.





      

   ?           مژده به ظهور امام مهدى(عج) از همان سالهاى آغازین ظهور اسلام آغاز شد و پیامبر گرامى اسلام(ص) در هر فرصت و مناسبتى که پیش مى‏آمد مردم را به ظهور عدالت‏گستر موعود در آخرالزمان بشارت مى‏دادند و آنها را از نسل و تبار، تولد وغیبت، ویژگیهاى ظاهرى، نشانه‏هاى ظهور، شاخصه‏هاى قیام رهایى‏بخش و مؤلفه‏هاى حکومت جهانى آن حضرت آگاه مى‏ساختند. تا آنجا که امروزه ما با صدها روایت که از طریق شیعه و اهل سنت از آن حضرت نقل شده مواجهه‏ایم.

این نوشتار، جوابیه‏ای است کوتاه به تردید آقای اکبر گنجی در مورد امام عصر، که دربردارنده نمونه‏هایی از نگاه قرآن، حضرت رسول، ائمه اطهار، بزرگان اهل سنت و دانشمندان به موضوع مهدویت و حضرت صاحب الزمان(عج) می‏باشد.

منجی در کلام خداوند:
بیش از یکصد آیه قرآن براساس روایات معتبر به وجود حضرت امام مهدی و ویژگیهای آن شخصیت باعظمت و همچنین قیام و انقلاب جهانی آن حضرت، اشاره کرده است. که در اینجا به چند نمونه از آنها اشاره می کنم:

1 ـ  خداوند می فرماید: "اراده و مشیت ما بر این قرار گرفته که بر مستضعفان زمین ـ که بر اثر ستم ستمکاران به ضعف کشیده شده‏اند ـ منّت نهیم (و ایشان را مشمول مواهب خویش نماییم.) و آنها را پیشوایان و وارثان زمین قرار داده و نیرومند و صاحب قدرت و حکومت گردانیم." این آیات بشارتی است در مورد پیروزی حق بر باطل و برچیده شدن بساط ظلم و تباهی. که نمونه‏های آن را می‏توان در پیروزی حضرت موسی و بنی‏اسرائیل بر فرعونیان و همچنین پیروزی و حکومت حضرت محمد(ص) جستجو کرد اما نمونه کامل آن با ظهور حضرت امام مهدی تحقق می‏یابد. حضرت امیرالمؤمنین در این زمینه فرموده‏اند: "دنیا پس از سرکشی، به ما (اهل‏بیت) روی می‏آورد.ـ همچون شتری که از دادن شیر به دوشنده‏اش خودداری می‏کند و برای بچه خود آن را نگه می‏دارد." سپس آیه "ونرید ان نمنّ ..." را تلاوت فرمود. در روایت دیگری نیز درباره همین آیه می‏فرماید: "این گروه آل محمد هستند، خداوند مهدی آنها را بعد از زحمتهایی که برایشان تحمیل می‏گردد، مبعوث می‏کند و به ایشان عزت می‏دهد و دشمنان آنها را ذلیل می‏گرداند." از امام سجاد(ع) نیز این چنین نقل شده که: "سوگند به کسی که محمد را به حق، بشارت دهنده و بیم دهنده قرار داد، نیکان از ما اهل‏بیت و پیروان آنها به منزله موسی و پیروان او می‏باشند و دشمنان ما و پیروان آنها به منزله فرعون و پیروان او هستند. سرانجام، پیروزی از آن ماست."ادامه مطلب...



      

 شیفته ی خدمتگزاری

متن حکایت
آیا وقتی که بحث خدمتگزاری به میان می آید، تصور می کنید کار آدم های دون پایه است؟ اگر اینطور باشد، تصورتان غلط است.خدمتگزاری ربطی به مقام یا مهارت انسانی ندارد، بلکه از طرز فکر و نگرش انسان برمی آید.
مرحوم باغچه بان ، دریکی از کتاب هایش نوشته است:حضرت عیسی(ع) ، در پاسخ به سوال یاران اش که پرسیدند :کدام یک از ما 12 تن ، پس از شما رهبری را در دست گیرد؟فرمود:
من نمی توانم برای شما رهبر و رئیس تعیین کنم؛اما بعد از من هر کس که خدمتگزار 11 نفر دیگر باشد، او رئیس است.
اگر خدمتگزاری بزرگ ترین هدفی است که شما برای خود انتخاب کرده اید، باید بدانید که نخستین نشانه ی خدمتگزاری ، فکر کردن به عافیت دیگران و راههای تحقق آن است.
به راستی شما چه اندازه به کارکنان تان در رسیدن به اهداف شان خدمتگزارانه یاری می رسانید؟ اگر پاسخ شما در حد رضایت بخش است نباید دشواری های پیمودن راه برای تان سنگین باشد، زیرا واقف اید در پس این سختی و در دل آن ، آسایشی نهفته است.(فان مع العسر یسرا)
 





      

چگونگی نفوذ صهیونیستم در سینمای آمریکا

چکیده:
لویی مایر، ساموئل گلدوین، برادران وارنر، و اروینک برلین از جمله سرمایه داران یهودی بودند که در عرصه سینما پا به خاک قاره آمریکا گذاشتند و در ابتدا با گسترش سالن های سینما به تولید فیلم پرداختند و در ادامه توانستند با تلاش فراوان، انحصار فیلمسازی را که متعلق به ادیسون و ساحل شرقی بود لغو کردند و در ساحل غربی، هالیوود را بنیان گذاردند.
نفوذ صهیونیست های مهاجر به عرصه سینمای آمریکا، با استفاده ابزاری از زنان، موضوعات غیراخلاقی، خشونت و ترویج خرافات و جادو در فیلم های تولیدی باعث گردید تهیه کنندگان یهودی حاکم مطلق سینمای آمریکا گردند.
صهیونیست از انواع و اقسام روشها برای چنگ انداختن بیشتر به حوزه سینمای آمریکا استفاده کردند آنها با برنامه ای حساب شده، خود را مشتاق فراموش کردن ریشه های تاریخی خویش و ادغام در جامعه آمریکا نشان می دادند؛ "لویی مایر " که می گفت روز تولد واقعی اش را نمی داند، جشن تولد خود را در روز چهارم ژوئیه (روز استقلال آمریکا) گرفت و خود را یک یانکی نمونه به مردم معرفی کرد. "اروینک برلین " نیز با ساخت موسیقی فیلم و سرودهای ملی و میهنی آمریکایی، از آیزنهاور جایزه مخصوص دریافت کرد.
اما نقطه عطف حضور صهیونیست ها در عرصه سینمای آمریکا، روی کار آمدن نازی ها در آلمان و شروع جنگ جهانی بود، چراکه از آن پس تاکنون این قوم با مطرح کردن موضوع کشته شدن یهودیان در جنگ جهانی دوم و دادرسی دادگاه نورنبرک و HOLOCOST (کوره های آدم سوزی نازیان) توانسته اند درعرصه سینما فعالیت بسیار زیادی داشته باشند چراکه جنایات هیتلر نسبت به نوع بشر و از جمله یهودیان و تنفری که وی به سایر نژادها جز ژرمن داشت، بهترین زمینه را برای پیشبرد اهداف صهیونیسم فراهم کرد.
فیلم هایی که در آن، تبلیغ صهیونیسم بوضوح به چشم می خورد
یکی از فیلم های سینمایی هالیوود که در آن به طور پنهان به تبلیغ صهیونیستم پرداخته می شود، فیلم سینمایی "فهرست شیندلر " ساخته "استیون اسپیلبرک " است. در زمانی که چهره زشت و منفی رژیم صهیونیستی روز به روز برای جهانیان آشکارتر می شد، "استیون اسپیلبرک " وظیفه محق جلوه دادن و منصفانه بودن تاسیس یک دولت صهیونیستی را به عهده داشت البته ساخته شدن چنین فیلمی یک اتفاق ساده هنری یا امری تصادفی نبود، بلکه وظیفه اصلی آن برانگیختن حس همدردی و احساسات تماشاگران با صهیونیستها بود تماشاگران با دیدن شکنجه های جسمی و روحی یهودیان در اردوگاههای نازی، تحت تاثیر شدید قرارمی گرفتند و از روی احساسات کاذب و نه عقل به قضاوت می نشستند.
"فهرست شیندلر " بی شک ازجمله فیلمهایی بود که برای کاهش جو ضد صهیونیستی که در دهه نود در اروپا و حتی آمریکا شدت یافته بود، ساخته شد تا از این طریق تماشاگران را نسبت به جنایات و مظالم رژیم صهیونیستی در حق مردم مظلوم فلسطین، بی توجه کند.
فیلم "فهرست شیندلر " با روشنایی شمعی در تاریکی و مراسم دعای یهودیان شروع می شود. مشخصات فیلم همراه با حرکت قطاری که مهاجران را حمل می کند، نوشته می شود. شیندلر، فردی خوشگذران و پرقدرت است. او عضو حزب ناسیونال سوسیالیسم آلمان است و یهودیان را برای منافع اقتصادی خود قربانی می کند. شیندلر با افسران "اس اس " همکاری می کند و در کشتار یهودیان، تصمیم گیریها برعهده اوست. درکنار او، شخصیتهای دیگری نیز قرار دارند که درعین وفاداری به آرمانهای نازیها، بر کشته شدگان دل می سوزانند. فیلم درنهایت با بزرگداشت شیندلر و تلاشهای او درجهت حفظ جان عده ای از یهودیان پایان می پذیرد.
حمایت سندیکای صهیونیستهای آمریکا از اسپیلبرگ به تقدیر و تشکر رسمی و اعطای هفت جایزه اسکار محدود نشد، بلکه این امر ابعاد اقتصادی گسترده ای نیز یافت. بطوری که بانک صهیونیستی چیس مانهاتان تسهیلاتی به مبلغ 3 میلیارد دلار برای کمک به کمپانی اسپیلبرگ درنظر گرفت. مدتی بعد در سال 1995، جمعیت صهیونیستهای آمریکا با صدور بیانیه ای از تمام کمپانیهای بزرگ یهودی خواست تا اسپیلبرگ را برای خدمت به اهداف قوم خود مورد حمایت مادی و معنوی قرار دهند. این کارگردان با پشتوانه این ارقام نجومی توانست نامش را برای اولین بار در فهرست ثروتمندترین ستارگان هالیوود ثبت کند.
پس از اکران فیلم "فهرست شیندلر "، سران رژیم غاصب صهیونیستی تصمیم گرفتند یک کمیته عالی سینمایی به منظور ساختن فیلمهای تبلیغاتی تشکیل دهند. ریاست این کمیته برعهده "عزر وایزمن " رئیس جمهور وقت رژیم صهیونیستی بود. نخست وزیر، نمایندگان موساد و سران کمپانی های کانن و آی. تی. وی و اسپیلبرگ اعضای این کمیته بودند.
از دیگر تولیدات هالیوود که براساس اندیشه های صهیونیستی و با ظرافت تمام ساخته شده است، مجموعه فیلم "تنها در خانه " است که کودکی تنها را در هجوم دشمنان به تصویر می کشد این کودک با زیرکی خاص بر دشمنان پیروز می شود و آنها را به سختی مجازات می کند با نگاهی ساده به مضامین این فیلمها، ردپای جنگ های اعراب و اسرائیل و شکست اعراب در اغلب این جنگ ها را می توان دید در این مجموعه ها دشمنان کودک که نمادی از نژاد برتر است، افرادی احمق و کودن معرفی می شوند که راهیابی به خانه امن و سرزمین موعود برایشان غیرممکن است.
در فیلم "ماتریکس " که در سال 1999 توسط برادران ووچوفسکی ساخته شد، انسان آینده به ماشین تبدیل شده و بی هویت است و تمام زندگی او به یک کامپیوتر مرکزی وابسته است که همه امور زندگی و افکار او در آن کنترل می شود. در این فیلم، تنها مدینه فاضله دنیا و راه نجات انسانها، شهر زایان (صهیون) ترسیم می شود که در زیرزمین قرار دارد. این شهر که پر از استعاره های صهیونیستی است، نمادی از معبد سلیمان است که صهیونیستها معتقدند زیر مسجد الاقصی بوده است. در این معبد نمادین، نمادهای دیگری از یهودیت باستانی ازجمله شورای سنهدرین بازسازی شده است. در این فیلم، آینده جهان، در گروی ظهور مسیح قوم یهود است. او به جای اینکه یک پیامبر الهی باشد یک تکنیسین کامپیوتری است. وی هیچ اعتقادی به دین و خدا ندارد و تنها با اتکاء به اراده بشری خویش جهان را نجات می دهد. فیلم ماتریکس با هزینه میلیاردها دلار توسط هالیوود ساخته و برنده 4 جایزه اسکار شد. دراین فیلم، نقش صهیونیستها در جهان، محوری و نجات دهنده ترسیم می شود.
در یکی دیگر از محصولات هالیوود، با نام "آرماگدون " که به مسیح و منجی اشاره دارد، تکنیسین ها و کمپانی های نفتی آمریکا به نجات زمین می آیند و کشورهای اسلامی در اوج عقب ماندگی، چشم انتظار کمک ایالات متحده هستند. فیلم آرماگدون که به خوبی تفکرات کاپیتالیستی سردمداران آمریکا را به نمایش می گذارد، با توجه به نظریه تافلر مبنی بر نیاز به برتری فناوری برای سیادت بر جهان ساخته شده است.
کمپانی "والت دیزنی " از ابتدا تاکنون توسط لابی های صهیونیست اداره و تامین شده است و نگاه صهیونیستی حاکم برآثار والت دیزنی، بعضا به تولید انیمیشن ها و فیلمهای تاریخی درباره زندگی انبیای الهی منجر شده که سه فیلم کشتی نوح، زندگی حضرت موسی (ع) و زندگی حضرت یوسف (ع) از آن جمله است. در تمامی این آثار که براساس قصص تورات و روایات تحریف شده ای از زندگی این انبیای بزرگ ارائه شده، شأن و منزلت این بزرگمردان در ذهن مخاطب مخدوش می شود چنانکه در این فیلمها بر مسائل مادی و جدایی دین از دنیا تاکید می شود.
جالب توجه آنکه در برخی از این آثار، شخصیت های اصلی انیمیشن با صدای مشهورترین ستارگان سینمایی سخن می گویند که طرفدار صهیونیستها هستند؛ به عنوان مثال در انیمیشن پرنس مصر که روایتگر زندگی حضرت موسی (ع) است، وال کلیمر به جای موسی (ع)،میشل فایفر به جای همسر و ساندرا بولاک به جای خواهر او صحبت می کند.
به این ترتیب سینمای غرب با نگاهی یک سویه و تحریف شده، به بیان زندگی شخصیتهای بزرگی می پردازد که برای نجات بشریت آمده اند. این روایات که اغلب با حقیقت فاصله دارند، در نهایت، برتری یک قوم و یا یک دین را القاء می کنند. این نکته حتی در غالب فیلمهای ساخته شده درباره زندگی مسیح (ع) نیز به چشم می خورد و این بخاطر نفوذ صهیونیستها در سینمای امروز هالیوود و سرمایه گذاری کلان آنها در صنعت سینما است. ازهمین رو، این وسیله ارتباطی برای آنان اهمیت فراوانی دارد و از آن، درجهت تبلیغ اندیشه های صهیونیستی استفاده می کنند.
نگاهی به سینمای هالیوود بعد از سال 2000
سینمای هالیوود در لایه های زیرین محصولات خود، این نکته را به مخاطبان القاء می کند که هرکس قدرت بیشتری دارد، آینده جهان را در دست می گیرد. این طرز فکر از اواسط قرن بیستم در هالیوود کارکرد ویژه ای داشته است. درجریان جنگ جهانی دوم، هالیوود درصدد بود که مردم را برای ورود ایالات متحده به صحنه نبرد، توجیه کند. در همین رابطه پس از شروع جنگ، برای ترویج فرهنگ نظامی گری دو فیلم ساخته شد. یکی به نام "چرا می جنگیم " و دیگری به نام "کازابلانکا ". در مجموعه اول، کارگردانان هالیوود ازجمله فرانک کاپرا از سوی پنتاگون مأموریت یافتند که این مستند را بسازند و در آن جنایتهای دو قدرت آلمان نازی و ژاپن را برجسته کنند. دراین راستا انواع یهود آزاری، شکنجه ها و خشونتها، با بودجه عظیم آمریکا و سینمای هالیوود به تصویر کشیده شد. این فیلم برای ایالات متحده نتیجه بخش بود، چراکه مردم در آخر این مجموعه، به این نتیجه رسیدند که اگر در جنگ به نفع کشورشان شرکت نکنند، در چنگال ژاپن یا آلمان گرفتار خواهند شد. اما پس از جنگ، شرایط جهان تغییر کرد و درپی آن، هالیوود نیز در شیوه های خود، دگرگونیهای ایجاد کرد.
بعد از سال 2000، در فیلمهای ساخته شده توسط هالیوود، تلفیقی از نظریات تافلر، فوکویاما و هانتینگتون است که به یک کلیشه مشترک رسیده است. در این گونه فیلمها، مرتباً یک خطر جدی برای کره زمین و تمام موجودات آن پیش می آید و ارتش و نیروی نظامی آمریکا در اکثر مواقع با اتکاء به قدرت خود، زمین را نجات می دهند.
به لحاظ آماری، هنر سینما، مهمترین وسائلی است که هجوم فرهنگی آمریکا به کشورهای دیگر را تسهیل می کنند. عرضه فیلمهای آمریکایی و برنامه های تلویزیونی این کشور به دیگر کشورها، از سال 2000 با رشد 22 درصدی همراه بوده و صد فیلم برتر سال جهان، معمولا محصول هالیوود هستند.
بعد از سال 2000، سیر تبلیغاتی هالیوود، مدل جدیدتری به خود گرفت و آمریکا طبق نظریه دهکده جهانی مک لوهان و نظریات تافلر و فوکویاما برآن شد که خود را در افکار عمومی، به نوعی ناجی زمین، مسیح آخرالزمان و نجات بخش بشریت معرفی کند. لذا سیاستهای جدیدی برای هالیوود در نظر گرفته شد. براساس آن، هالیوود باید دو هدف را دنبال می کرد. یکی اینکه تصویری از شیطان ارائه دهد که برای نابودی کل جهان و تمامی اهل زمین خطر آفرین است. دیگر آنکه دربرابر این شیطان، می بایست یک ناجی را معرفی نماید. در فیلمهای هالیوود، این نجات دهنده زمین که به نوعی پدر معنوی انسانها نیز معرفی می شود، یک آمریکایی یا یک یهودی است.
هولوکاست در سینمای هالیوود
هولوکاست به سه شیوه در دنیای تصویر و سینمای آمریکا بخصوص در هالیوود مطرح شده است؛ نخستین تصاویر هولوکاست که به مردم جهان نشان داده شد، بصورت فیلمهای خبری بود. این فیلمها شامل تصاویری از شداید و مصائب بیرحمانه اردوگاههای کار اجباری بود که ظاهرا از آرشیو نازیها استخراج شده بود. فیلمها، تصاویر هزاران جسد و گروههایی از زندانیان را که از فرط لاغری به شکل اسکلت درآمده بودند، نشان می داد. در تصاویر دیگر، قطارهای انباشته از افراد تبعیدی با چهره های خسته و تکیده و بدون آب و غذا نشان داده می شد.
هدف از نشان دادن این فیلمها به مردم، تبلیغ درباره رنج قوم یهود، ناامنی آنها، فقدان حقوق اجتماعی و کشتار آنها بود. این امر پس از جنگ جهانی دوم، نقش زیادی را در برنامه های تبلیغاتی صهیونیسم جهانی و اشغالگران فلسطین داشت. پرداخت غرامت از سوی دولت آلمان به یهودیان نیز به این گفته ها، مهر تأیید زد.
پس از گزارشهای خبری، فیلمهای مستندی ساخته شد که در آن طی کندوکاو در اردوگاهها، با برخی بازماندگان و یا سربازان حاضر در آن مکانها صحبت می کردند و همه به نوعی هولوکاست را مطرح می کردند. آمریکایی ها در بسیاری از این فیلمها، نقش منجی ملت یهود را بازی می کردند.
در اواخر دهه چهل میلادی، فیلمهای سینمایی ساخت هالیوود نیز به این مسیر وارد شدند و حتی در برخی فیلمهای غیرجنگی نیز به این موضوع اشاره شد. فیلم "آتش متقابل " که در سال 1947 ساخته شد، داستان کشته شدن مشکوک یک یهودی در یکی از هتلهای شهر نیویورک است. در این ماجرا، سه سرباز مورد سوء ظن قرار می گیرند. در پایان هم مشخص می شود که این جنایت بدون هدف و با جهل تمام صورت گرفته است نکته جالب اینست که در کتابی که فیلمنامه براساس آن نوشته شده، دین شخص مقتول مشخص نیست، ولی در فیلم بر یهودی بودن او تاکید می شود. به این ترتیب نوعی مظلوم نمایی دراین فیلم به چشم می خورد.
فیلم جنجال برانگیز دیگری نیز در این سال ساخته شد که "قول مردانه " نام دارد و "الیا کازان " (Elia Kazan) آن را ساخته است. در این فیلم یک روزنامه نگار قصد دارد با نوشتن رشته مقاله هایی، جریان یهود ستیزی را ریشه یابی کند، ولی در راه یافتن به عمق ماجرا ناموفق است. فیلم با این گفتار به پایان می رسد که یهود ستیزی برابر با ضد آمریکایی بودن است.
فیلم "پیانیست " ساخته "رومن پولانسکی " محصول 1992 آمریکا و روایتی دیگر از هولوکاست است. فیلم بر محور زندگی یک نوازنده پیانو در ایستگاه رادیویی ورشو و خانواده او دور می زند. زندگی معمولی آنها با شروع جنگ دگرگون می شود. تحقیر و آزار و اذیت آنان به جرم مذهبشان افزایش می یابد و سرانجام به گتو (محل محصوری چون پادگان نظامی= اردوگاه) منتقل می شوند. او به همراه هزاران نفر دیگر چند سال در آنجا می ماند، به دفعات می گریزد، ولی دوباره او را پیدا می کنند. وی مدتی طولانی در خرابه ای مخفی شده و تا رسیدن نیروهای متفقین خود را با فلاکت و بدبختی زنده نگه می دارد.
در سراسر فیلم پیانیست که شامل تمام سالهای جنگ جهانی دوم است، بصورت اغراق آمیزی حتی یک نفر لهستانی غیریهودی کشته نمی شود. در این فیلم، همچنین برخلاف واقعیت، یهودیان آمریکا، تبدیل به ناجی های قهرمان می شوند. درحالیکه در زمان جنگ، آمریکائیها مرزهای خود را بر روی مهاجران اروپای شرقی بسته بودند که آنها یا بمیرند و یا به فلسطین بروند.
یکی دیگر از نکات مهم فیلم پیانیست، متهم کردن کلیسا به همکاری با فاشیسم است. در حرکتی زیرکانه، صحنه های شادی آلمانها، همه در روزهای اول سال نو مسیحی و یا در اماکن مذهبی آنها رخ می دهد.
"زندگی زیباست " فیلمی دیگر درباره کشتار و آزار یهودیان در طول جنگ جهانی دوم است که این بار "روبرتو بنینی " با طنز ویژه ایتالیایی ها به تحریف تاریخ دست می زند. شخصیت اصلی فیلم "گوئیدو " است که پس از ترک روستای زادگاهش به شهر می آید و در آنجا ازدواج می کند. با شروع جنگ جهانی دوم، او و پسرش به بهانه یهودی بودن بازداشت می شوند. اما همسرش که یهودی نیست به خاطر علاقه به آنان، داوطلبانه به اردوگاه می رود. پس از چندی، گوئیدو به اتهام تلاش برای فراری دادن پسرش تیرباران می شود. پس از اعدام او، سربازان آمریکایی سر می رسند، پسر او را نجات داده و به مادرش می رسانند.
سه جایزه اسکار در سال 1998 و جایزه بزرگ هیئت داوران جشنواره کن برای فیلم "زندگی زیباست " از آن جهت بحث برانگیز است که دامنه فیلمسازی صهیونیسم بین المللی از هالیوود و اروپای شرق، به ایتالیا نیز گسترش یافته است.
نکته پایانی
از آنچه گفتیم چنین بر می آید که کمپانی های بزرگ فیلم سازی سینمای آمریکا قصد دارند با ساخت فیلم هایی با مضامین خاص، به نوعی برای صهیونیسم تاریخ سازی کنند و در این مسیر، جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی را توجیه کنند و به آن مشروعیت بخشند.





      
<      1   2   3   4   5      >


پیامهای عمومی ارسال شده

+ دوستان دعوتم را لبیک گویید

+ سلام بر همه دوستان.سالی پرخیر و برکت برایتان آرزومندم