مدتهاست بر سر رایتل (اپراتور تلفن همراه) بحث های جدی مطرح شده است و حتی پای مراجع نیز به این موضوع باز و تصریح بزرگواران بر عدم استفاده از این تکنولوژی است.
فتاوای دو مرجع معظم تقلید را با هم مرور می کنیم:
آیت اله مکارم شیرازی: «به یقین مفاسد این کار از فوائد آن بیشتر است و منشاء مفاسد جدیدی در جامعه ما که متاسفانه درگیر مفاسد مختلفی است خواهد شد و با توجه به این که ضرورتی برای اصل این کار نیست بنابراین شرکتهای خصوصی و دولتی باید از آن خودداری کنند».
آیت اله سبحانی: «قرار گرفتن چنین گوشی های موبایل در دست جوانان اعم از دختر و پسر مفاسد زیادی دارد، یاید از خرید و فروش آن جلوگیری شود و نباید دولت چنین امکاناتی در اختیار مردم قرار دهد . قواید جزئی در مقابل این مضرات بسیار کوچک است.»
فارغ از مباحث کارشناسی پیرامون این موضوع مهم که بسیاری از آن در سایت:http://saraberightel.comدر اختیار عموم قرار گرفته است حقیر از زاویه دیگری که قبلا هم یک بار به تناسب موضوعی آن را مطرح کرده بودم می خواهم نگاه کنم.
حضرت آقا در 17 شهریور 1390، در جمع خبرگان رهبری فرمودند: «ببینید امروز وسائلى که براى اغواى دل جوانها هست، چقدر است! قابل مقایسه با گذشته نیست. این ماهوارهها، این اینترنتها، این انواع و اقسام وسائل ارتباطات! اینها دلها را اغوا میکند، جذب میکند، از راه بهدرمیبرد، انگیزههاى معنوى را در انسان سست میکند، شهوات را در انسان بیدار میکند».
این موضوع را برخی بایکوت کرده و بلافاصله با برچسب مخالفت با تکنولوژی چسباندن اهداف خود را به پیش می برند و لذا بسیار لغزنده و حساس است و باید با آن بصورت اقناعی وارد بحث شد و مضرات آن را بصورت شفاف بیان تا از گزند برچسب در امان باشیم.
هشدار حضرت آقا در 6 اسفند 1381: «سیاست امروز، سیاست اندلسى کردن ایران است ... اروپاییها وقتى خواستند اندلس را از مسلمانان پسبگیرند، اقدامى بلندمدّت کردند. آن روز صهیونیستها نبودند؛ اما دشمنان اسلام و مراکز سیاسى، علیه اسلام فعّال بودند. آنها به فاسد کردن جوانان پرداختند ... جوانان را به سمت زنان و دختران خود سوق دادند تا آنها را به شهوات آلودهکنند! گذشت زمان راههاى اصلى براى فاسد یا آباد کردن یک ملت را عوض نمیکند. امروز هم آنها همین کار را مىکنند».
دشمن در پی اندلسیکردن ایران است و اولویت اصلی کشور هم جنگ نرم است؛ پس تنگه اُحد امروز نیز، تنگه اُحد فرهنگی و سایبری است! و وای بر کسانی که به سبب سود و غنائم اغواگر، با واردکردن برخی کالاهای مصرفیِ زمینهساز تحرکات دشمن، تنگ اُحد سایبری را به دشمن بسپارند. از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، انتظار است که در معضلات این تکنولوژی جدید، از اندرسون استرالیایی، کارشناس مرکز «آووم» بریتانیا عقب نمانند و در امری که میتواند سَبیلی برای سلطه دشمن در راستای اندلسیکردن نظام اسلامی باشد، به اندازه جانآرلیج تولید داشته باشند: «وَ لَنْ یَجْعَلَ اللَّهُ لِلْکافِرینَ عَلَى الْمُؤْمِنینَ سَبیلاً». نساء 141.
حواسمان باشد کلاه سرمان نرود.دشمن ابتدا گناه را به ناهنجاری تبدیل و سپس به مرور زمان آن را تبدیل به هنجار می کند.آن وقت دامن ما نیز کاملا طبیعی به آن آلوده خواهد شد بدون این که ذره ای احساس کرده باشیم.