با سلام
سال 1392 با پیام نوروزی مقام معظم رهبری آغاز شد.معظم له در بخشی از سخنانشان ضمن برشمردن نکاتی درباره سالی که گذشت ، نوید سال بهتری را دادند که البته آن را نه از سر کاهش دشمنی دشمنان که بخاطر تدبیر و درایت واستقامت ملت در برابر نقشه های دشمنان دانستند.
ایشان سال جدید را سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نامگذاری کردند.در این نامگذاری چند وجه وجود دارد:
تعبیر حماسه
حماسه سیاسی
حماسه اقتصادی
ایشان درسخنانشان تعبیر جهادگونه را نیز بکار بردند که حائز اهمیت است.
تعبیر مقام معظم رهبری در ابتدای ریاست جمهوری آقای احمد نژاد نیز بر همین نکته استوار بود که حرکت باید جهادگونه ، مستمر و حماسی باشد،اگرچه دولت نتوانست آن راه را به پایان برساند.
تاکید ایشان بر تلازم سیاست با اقتصاد نیز نباید از نگاه ما مخفی بماند.سیاست که ما دنبال رو آن هستیم با عرف معمول آن در دنیای کنونی متفاوت است و سرچشمه آن را باید در حکومت پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت معصومین جستجو کرد.
درزمان پیامبر (ص) نیز عده ای همان معنای امروز آن را خواستند تفسیر کنند تا جایی که بعد از وفات حضرت رسول با دخت گرامی ایشان از همین باب وارد شدند.
عجیب آن است که در مورد شخصیت حضرت زهرا(س) در کتب خود که آن را بعد از قرآن تقدیس می کنند چه مطالبی را آورده اند که انسان متعجب است چرا ؟اگر این احادیث درست است (که قطعا از نگاهشان صحیح بوده که آن را در کتابهای خود ذکر کرده اید)پس رفتار با آن بزرگوار را باید چگونه توجیه کرد؟
عصمت حضرت زهرا(س) را مسلم در صحیح خودش در بابی به نام فضائل اهل بیت از عایشه نقل کرده است که در نزد ما به حدیث کسا معروف است و در پایان آن اشاره دارد به آیه معروف انما یرید الله لیذهب عنکم الرجس.....همانا خدا می خواهد که فقط شما اهل بیت را از هر رجس و پلیدی پاک و منزه سازد و.....«صحیح مسلم،ج7،ص 130)
این تصریح را در کنار رفتار ابوبکر با آن بانو بگذاریم تناقض آن لا ینحل است.وقتی آن حضرت در پاسخ ابوبکر برای فدک که در خواست شاهد کرده ، مولا علی(ع) و ام ایمن را معرفی می کند آن دو شاهد را قبول نمی کند .اما در قضیه های متعدد حتی بدون شاهد حرف فرد را تصدیق و به آن عمل می کند.
فاطمه زهرا سرور زنان اهل بهشت است.فاطمه پاره تن رسول الله است.این عبارات تصریح کتب معروف اهل سنت است.اماچگونه است که همین فاطمه فدای خلفا باید بشود؟
یا در مورد اینکه فدک حق فاطمه زهرا(س) نیست ،دلایل متعددی ذکر کرده اند مثل اینکه پیامبر فرموده ما میراث نمی گذاریم .پس چگونه عایشه تمام خانه پیامبر را به ارث می برد تا جایی که قبر پدر خود را در آن قرار می دهد و یا عمر خیبر را در زمان خلافتش تقسیم همسران پیامبر می کند اما نوبت به حضرت زهرا (س) که می رسد اینگونه پاسخ میدهد.
تمام این حرفها را زدم تا این نتیجه را بگیرم که مگر غیر این است که این سیاست بود که همه چیز را برهم می زند و حقایق را وارونه می سازد؟
حماسه سیاسی باید از نوع حکومت صالحان باشد تا بتوان عدل و داد را برقرار کرد.فکر نکنیم صرف نظام جمهوری اسلامی ما را مصون از خطا و اشتباه خواهد کرد.حواسمان نباشد همان سیاست را به خوردمان خواهند داد.این ندای مقام معظم رهبری را باید لبیک گفت و حماسه سیاسی داشت تا این سیاست دستخوش انحراف نشود.
در مورد حماسه اقتصادی نیز حرفهای زیادی است که در مجالی دیگر به آن خواهیم پرداخت.انشااله