در این روز علاوه بر حضور گسترده‌ی مردم برای ملاقات با امام، صدها تن از همافران، افراد نیروی زمینی و هوایی، به محل اقامت حضرت امام خمینی رفتند و وفاداری خود را نسبت به ایشان ابراز داشتند. نظامیان در این ملاقات شعار: «ما همه سرباز توایم خمینی، گوش به فرمان توایم خمینی» را سر دادند. (کیهان، 16 بهمن 1357، ص 2)

   با توجه به مذاکرات شب گذشته (14 بهمن) و پخش شایعه‌ی نخست‌وزیری مهندس مهدی بازرگان، شاپور بختیار بیان کرد: «تا آن‌جا که امام خمینی از یافتن راه‌حل از طریق مسالمت‌آمیز می‌گویند، من کاملاً با ایشان موافق هستم».

او با توجه به نقش ویژه‌ی مهندس بازرگان برای رفع مشکلات موجود از طریق مسالمت‌آمیز بیان داشت: «این تماس‌ها ضروری است و از مدت‌ها قبل وجود داشته است. من به خوبی رهبر نهضت آزادی را می‌شناسم و مطمئنم او تمایل بیش‌تری دارد به این‌که کارها در یک محیط آرام و با آرامش انجام گیرد و تحولات نیز از همین راه به انجام می‌رسد.»(روزنامه‌ی اطلاعات، 15 بهمن 1357، ص 2)

 شاپور بختیار با یک صد و پنجاه تن از نمایندگان مجلس در کاخ نخست‌وزیری نیز دیدار و گفت‌وگو کرد. او در این ملاقات تأکید کرد که هر نوع تغییر در اصول قانون اساسی، از وظایف مجلس مؤسسان است و تشکیل مجلس مؤسسان نیز باید با تصویب مجلس شورای ملی انجام شود. او از نمایندگان خواست که هر چه زودتر لوایح مربوط به انحلال ساواک و محاکمه‌ی نخست‌وزیر و وزیران را از تصویب بگذرانند تا دست دولت در اجرای اقدامات قانونی در این زمینه باز باشد. (کیهان، 15 بهمن 1357، ص 4)

 اداره‌ی روابط عمومی ستاد بزرگ‌ارتشتاران اعلام کرد که 120 نفر از پرسنل نظامی ایرانی که جهت خدمت در نیروهای پاسدار صلح سازمان ملل در دوره‌ی شاه به جنوب لبنان اعزام شده بودند، به ایران مراجعت نموده‌اند و بقیه نیز تا پایان هفته، برگشت داده خواهند شد. (همان، ص 3)

 پزشکان بیمارستان جرجانی هشدار دادند برای رعایت بهداشت و سالم ماندن داروهای اهدایی و خون، نباید آن‌ها را در مساجد و بیمارستان‌ها متمرکز نمود. در پی استقبال گروه‌های مختلف مردم برای اهدای خون به بیمارستان‌ها و دیگر مراکز درمانی، یکی از پزشکان بیمارستان جرجانی اعلام کرد که چون فعلاً ذخیره‌ی خونی مراکز کنترل و نگهداری خون کافی است و این مراکز نیازی به خون ندارند و در ضمن چون مسأله‌ی گرفتن و نگه‌داری این ماده‌ی حیاتی با اصول و طرق خاصی باید صورت گیرد، لذا کسانی که داوطلب دادن خون می‌باشند فقط می‌بایست به پنج مرکز مجهز که در تهران فعالیت دارند، مراجعه نمایند. (همان، ص 3)

 شورای مؤسس اتحادیه‌ی کارکنان رادیو تلویزیون در نامه‌ای به روزنامه‌ی «کیهان» علل و عواملی را که باعث قطع پخش مستقیم مراسم ورود امام خمینی از طریق تلویزیون ملی ایران شده بود را شرح داد: (کیهان، 15 بهمن 1357، ص 8)

 در این روز علاوه بر حضور گسترده‌ی مردم برای ملاقات با امام، صدها تن از همافران، افراد نیروی زمینی و هوایی، به محل اقامت حضرت امام خمینی رفتند و وفاداری خود را نسبت به ایشان ابراز داشتند. نظامیان در این ملاقات شعار: «ما همه سرباز توایم خمینی، گوش به فرمان توایم خمینی» را سر دادند. (کیهان، 16 بهمن 1357، ص 2)

 صدها تن از کارگران و کارمندان صنعتِ نفت آبادان از محل پالایشگاه به راهپیمایی پرداختند و پس از اجتماع در دانشکده‌ی نفت، در بیانیه‌ای خواستار استعفای عبدالله انتظام، رئیس هیأت مدیره‌ی شرکت نفت و عضو شورای سلطنت، شدند. آنان با تسلیم پیامی به نماینده‌ی امام خمینی در خوزستان، «آقای کیاوشی»، ورود امام به کشور را تبریک گفتند.(همان، ص 3)

حضرت آیت‌الله طالقانی، در جواب نامه‌ی مردم سنگسر که برای ایشان ارسال شده است و پس از اشاره به اقدامات عمال خودفروخته‌ی فاسدالاخلاق که با دستیاری و حمایت چند نوکر جان‌نثار رژیم، زندگی را بر مردم سنگسر خفت‌آمیز کرده بودند، مرقوم داشتند:

«اینک روزگار سربلندی و عزت شما مردم ستمدیده و تحقیر شده فرا می‌رسد. ندای امام خمینی کران تا کران مردم این مرز و بوم را بیدار کرده و قدرتی به ملت بخشیده که بر همه‌ی تیرگی‌ها، فسادها، تبعیض‌ها، نفاق‌ها، انحرافات عقیدتی و تعدّیات و سوءاستفاده‌ها، به هر شکل و زیر پوشش هر ادعایی به حول و قوه‌ی الهی و به بازوی توانای شما فرزندان اسلام و با الهام از تعالیم عالیه و نجات‌بخش اسلام راستین، خاتمه خواهد داد...» (همان)

 حضرت آیت‌الله سیدمحمدباقر صدر(پسر عموی امام موسی صدر) از علمای نجف، طی تلگرافی به امام خمینی مبارزات ملت ایران را در تاریخ مجاهدات، کم‌نظیر دانست و برای پیروزی ملت ایران در مبارزات آرزوی موفقیت کرد.(همان، 18 بهمن 1357، ص 5)